Over mij

Aangenaam, ik ben Sanne. Communicatieadviseur, basischool docent, blogger en turntrainster. Samen met mijn gezin woon ik sinds juni 2018 op het prachtige Curaçao. 

Naast reizen, is fotografie mijn passie. En wat is het een voorrecht om nu op de mooie plekken van dit eiland momenten vast te mogen leggen. Elke keer weer nieuwe mensen en nieuwe verhalen om te vertellen.... I love it!

Het maken van fotoboeken is een hobby. Heerlijk, als de kinderen in bed liggen even creatief bezig zijn. Kan ik jou helpen aan een mooi album? Dit gaat prima op afstand!

Foto links door: Marielle Vlaar Fotografie

Sanne-fotografie.nl

sannemarchal@gmail.com

sunday_sanne

Wil jij een fotoboek laten maken? Maar heb je geen zin of tijd om het zelf te doen? Ik regel het voor je. Hier zie je mijn verschillende pakketten. Natuurlijk is er altijd maatwerk mogelijk. Hierboven staan mijn contactgegevens. Stuur mij een berichtje en we bespreken de mogelijkheden voor het laten maken van een prachtig fotoboek op maat.